dijous, 22 d’octubre del 2015

Convivències a Mas Banyeres

Hola papis i mamis!! Ja portem la meitat de les convis i hem fet moltes coses: hem fet tir amb arc, cars, circuits d'aventura... I aquest matí hem anat a cuidar a tots els animals de la granja. Aquesta nit hem descansat força després d'un joc de nit, tot i que alguns semblaven bruixes i bruixots quan s'han aixecat!!!
També ahir va ser dia de celebracions i vam celebrar els aniversaris de la Sheila, de l'Adan i de la Daniela!!!
Encara ens queden un munt de coses: escalada, titelles i una visita al bosc!!! Ens agradaria molt llegir els vostres comentaris!!!!!
Fins demà!!!!!!













20 comentaris:

  1. Hola guaposs! Moltes felicitats a la Sheila, la Daniela i a l'Adam!!! Com us ho esteu passant eh!!! Jo també vull anar de Convis!!! Molts Petonets a tots! Quantes coses ens haureu d'explicar ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit! Aventurers! Petonets de L,Ester i la Núria

      Elimina
  2. Com es nota que us ho esteu passant super bé! Continueu gaudint molt! Espero que la Maia s'hagi pentinat aquest matí. Quins cabells que porta, ja, ja, ja.
    La Nora estava molt amoinada per saber on dormiria la seva germana. Li ensenyaré la foto per a que es quedi tranquil·la.
    Fins demà
    Molts petons!
    Sergio i Maria (papes de la Maia)

    ResponElimina
  3. Hola Pau Canals el papa,la mama i la Zoe estan molt contents que t´ho passis tan be carinyu!!!!!petons desde Barcelona

    ResponElimina
  4. Esteu tots fantàstics, fent aquestes activitats tan "perilloses": sou molt valents!!!! Ens haureu d'explicar moltes coses quan torneu.De moment, ja hem vist algunes fotos. Passeu-vos-ho molt bé i feu bondat!! Ens veiem demà. Petons a tots....
    Àngel i Rosa (pares del Marc i del Pau)

    ResponElimina
  5. Hola guapos..Que bien las fotos..Seguir disfrutando, y besos para John Carlo..

    ResponElimina
  6. holaaa soy la mama del Toni ya veo que la estais pasando genial ,que diverrrr!!! Cuantas cosas habeis echo en estos dias y aún lo que queda...besos a los cumpleañeros y abrazos para todos!!!! nos vemos mañana y a seguir disfrutando!

    ResponElimina
  7. Hola moco-micos, sóc la eli la mama de la zoe....apaaaa, com us ho esteu passant eh¡¡¡¡ us hem vist a tots a les fotos amb cordes i estris super preparats per pujar muntanyes, qué xulo nois¡¡¡¡...disfruteu molt del que us queda encara. Moltes felicitats sheyla, daniela i adam...apa quin cumple més xulo amb tots els amiguets...molts petonets a tots¡¡¡¡¡ i porteu-vos bé amb els profes¡¡¡
    Adeu poui ¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  8. Hola a tots, quines convis mes divertides.
    Segur que la Carla esta súper contenta!
    Moltes Felicitats pels que están de aniversari.
    Petonets.
    Montse, Joan albert i tete.

    ResponElimina
  9. O que fotos más chulas!!! Besitos para el Sergi !!!

    ResponElimina
  10. Wow! que chuli!!!:), yo también quiero ir de convis con vosotros! que lo paséis súper, disfrutadlo a tope..Muchas felicidades a Sheyla, Daniela e Adan. Nos vemos mañana!!! Besos y abrazos a todos de la clase de los "Micos" y "Gossos". Y gracias, a los profes y monitores. (Janette y Nolly, papes de Scott)

    ResponElimina
  11. Molt guai les fotos! Com es nota que s'han divertit moltísim. Espero que gaudeixin del gran dia que els espera demà. A més, felicitats a tots tres!

    La casa està molt silenciosa sense tu Jana! :')

    Petons a tots de part de nosaltres. Ens veiem demà


    PD: No us perdeu pel bosc, eh. :D :D

    ResponElimina
  12. Hola campions. Felicitats als tres mosqueters. Sou uns experts amb las cordes i els estris. Us ho esteu pasant molt bé i demà més. A veure si la Lucía menja tot i guanya algún quilet. Diuen que la muntanya obre l´àpat. Ens veiem demà. Una abraçadeta a tots.
    Mercè

    ResponElimina
  13. Q passeu una molt bona nit i aprofiteu a tope, l'últim dia de convis!!! Fins demà!

    ResponElimina
  14. Hola aventurers!! Som els pares del Martí Collado. Quina enveja que ens feu! Nosaltres també ens volem enfilar amb cordes als arbres! Acabeu de passar-ho molt bé. Una abraçada i records als professors!
    Mercè i Àlex (pares del Martí)

    ResponElimina
  15. Us veiem molt guapos a les fotos , espero gaudiu molt aquest ultim dia de convis. Un petó molt fort.

    ResponElimina
  16. Hola!!!!! Soy la mama de Andrea Torras que guayyyyy que lo estáis pasando yo quieroooooooo!!!!!!!!!estáis guapisssimos todos disfrutar a tope de todos estos momentos MUUUUUUUAAAAAAKkkkkkkk Te queremos mucho Andrea
    😍😍😍😍😍😍😍

    ResponElimina