dijous, 15 d’octubre del 2015

Convivències a la Llobeta

Hola famílies!
Ja estem a la meitat de les convivències i ens ho estem passant molt bé! Està fent bon temps i no ens ha plogut en cap moment, així que hem pogut fer totes les activitats a l'aire lliure. Hem passat molt bona nit i ens hem llevat amb molta energia per continuar amb l'entrenament per ser uns bons artistes de circ.
Aquí us deixem algunes fotos perquè pugueu veure com de bé ens ho estem passant. Si voleu podeu deixar els vostres comentaris i els llegirem tots junts.

Un petó molt fort i fins demà!
















11 comentaris:

  1. Ooh! Quines fotos més boniques!
    Que bé que s'ho esteu passant....aprofiteu molt i demà a la tarda ja ens explicareu tot el que heu après del món del circ!!
    Una abraçada ben forta. Un besitet Giada...jeje

    ResponElimina
  2. Que bé! Aprofiteu al màxim i apreneu moltes coses! Estem molt contents de que estigueu tant bé, tot i que us trobem molt a faltar! L'ivan t'envia molts petons i nosaltres també! Tenim moltes ganes de veure't princesa! Família Anna Díaz!

    ResponElimina
  3. Hola Martí, hola a tothom!!!!
    Quines fotos mes maques. Veiem que us ho esteu pasant molt bé. Nosaltres també hi volem anar!!!
    Martí et troben molt a faltar però el teu sonriure a les fotos ens diu que estàs content i feliç. Dessitjant veure't demà.
    T'estiment molt, molt i molt!!!! Petons
    Papi Miki, Mami Sonia i Tati Mar

    ResponElimina
  4. Ens alegrem que ho passeu bé, però amb ganes de veure-us demà. Oscar we love you!!! Bona nit a tothom

    ResponElimina
  5. Hola chicos y chicas perdón y señoritas. Estoy muy contenta porque lo estáis pasando muy bien (que suerte), jajaja.
    Seguir así disfrutar.
    Gabriel la paty te echa menos, te busca por casa, da vueltas y luego me viene a mi y me mira, como diciendo donde esta el tete. Cariño besos y abrazos de los país. Un beso

    ResponElimina
  6. Hola chicos!! Qué fotos más bonitas y cuantos malabaristas juntos! Pasadlo muy bien! Un beso gordo para Doa de su familia!

    ResponElimina
  7. Hola nens, nenes i profes de la Llobeta!!!! Ja veiem que us ho esteu passant molt bé i que sou uns artistes del circ!!!!
    Segur que demà teniu moltíssimes coses per explicar-nos!!!
    Un petó ben fort per tots i una abraçada super forta pel nostre Polete!!!

    ResponElimina
  8. Hola Daniel,hola a todos.ya vemos que lo estais pasando muy bien.Aprovechar hasta el ultimo dia.Daniel te hechamos de menos sobre todo la tata.Besos a todos un muy fuerte para el Daniel.

    ResponElimina